سیر سیاه صادراتی 2022-08-15
خرید و قیمت سیر سیاه مشهد + فروش صادراتی آراد برندینگ
کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی تهیه کنیم که مطمئن هستیم فرآیند تخمیر به درستی و طبق روش های علمی انجام شده است. خرید عمده و صادرات سیر سیاه می تواند برای کسانی که علاقه مند به عرضه این محصول منحصر به فرد به بازارهای بین المللی هستند، سودمند باشد. با برنامه ریزی دقیق ، پیدا کردن تامین کننده معتبر و سفارش این محصول از فروشگاه اینترنتی لادومیرا می توانید روند خرید و صادرات سیرسیاه را برای توزیع جهانی با موفقیت طی کنید. یکی از مزایای فروش سیر سیاه سودآوری بالا است با توجه به ارزش بالای این گیاه در بازارهای جهانی فروش سیر سیاه میتواند به شما بهرهوری مالی قابل توجهی بدهد اما برای رسیدن به این نتیجه نیاز است به کاشت و تولید سیر سیاه با کیفیت بالا که مطابق با استانداردهای صادراتی باشد. در غیر این صورت، ما می توانیم سفارش شما را با پست پیشتاز به سراسر ایران ارسال کنیم.
با گزینه های بسیار زیاد، لذت بردن از طعم منحصر به فرد و مزایای سلامتی سیر سیاه هرگز آسان تر نبوده است. سیر سیاه یک ماده دوست داشتنی است که در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. این نوعی سیر است که تخمیر شده و در نتیجه رنگی تیره و کاراملی مانند و طعمی شیرین و اومامی دارد.
سیب زمینی در این بازار هر کیلوگرم ۲۹.۸۰۰ تا ۴۹.۸۰۰، پیاز سفید ۲۹.۸۰۰ تا ۳۳.۸۰۰، پیاز زرد ۳۹.۸۰۰ تا ۴۵ و پیاز قرمز ۳۹.۸۰۰ تومان به فروش میرسد. شایان ذکر است که از لحاظ ارزش غذایی و دارویی این محصول همپای سایر ارقام سیر می باشد و در بعضی موارد برتری نسبی داشته که همین امر باعث شده که طرفداران زیادی را به سمت خود کشانده و آنان را به مصرف هر چه بیشتر این محصول به صورت بهینه تشویق و ترغیب نماید. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. انتخاب بذر باید بر اساس استانداردهای مربوطه باشد و بذرهای اصلاح شده با کیفیت و قدرت جوانهزنی بالا را انتخاب کنید و همچنین خاک باید معتدل و حاوی عناصر غذایی لازم برای رشد سیر سیاه باشد و کوددهی لازم را انجام دهید.
۴- علاوه بر اینکه سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه شده و بهداشتی انجام می شود، سیر سیاه تولیدی در سردخانه نگهداری می شود تا هم خواص آن حفظ شود و هم تاریخ انقضای بیشتری داشته باشد. تقاضا برای سیر سیاه به طور پیوسته در حال افزایش است که منجر به افزایش فروش عمده و صادرات این محصول تخصصی شده است. قیمت عمده محصولات کشاورزی (میوه و صیفیجات) برای هفته جاری ۶ تا ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد. دکتر ارگانیک ایرانی شما را به خرید بهترین سیر خشک و سیر سیاه دعوت می نماید.کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.
سیر سیاه دکتر بیزسیر سفید در مدت زمان چهل روز و با دادن رطوبت و دمای خاص و مشخص تبدیل به سیر سیاه می شود که باعث می شود این محصول از ارزش غذایی و درمانی ویژه ای برخوردار باشد. این مرکز پس از تولید، آن را مستقیماً و بدون واسطه در اختیار مشتریان و خریداران داخلی و خارجی آن قرار می دهد تا از خواص درمانی و غذایی آن به طور کامل بهره مند شوند. سیر یکی از منابع غنی پلی فنول است و سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر سیر سفید پلی فنول دارد! تحقیقات خارجی زیادی وجود دارد که تایید می کند که پلی فنول ها اثرات مفیدی روی پیشگیری از سرطان، درمان سرطان، پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع ۲، پیشگیری از چاقی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. همچنین تحقیقات دیگری هستند که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق، سوخت و ساز بدن، پیشیگیری از سرطان، شادابی پوست، سلامت روده ها و پیشگیری از عفونت میکروبی تایید می کنند.
خدمات مشتری یکی از برنامه های اصلی کسب و کار ما است و بر این اساس تمام تلاش های ما برای ارائه رضایت مشتری و تجربه خرید خوب در ذهن مشتریان عزیز است. باید متذکر و خاطر نشان شد که امروزه سیر سیاه جز یکی از انواع سیر صادراتی در دنیا محسوب می شود که از شهرت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و توانسته ضمن سود دهی برای این مرکز تولید تمامی خواسته ها و نیاز های مشتریان خود را به خوبی بر آورده سازد و رضایت آنها را به صورت مطلوبی جلب نماید. برای تولید و صادرات سیر سیاه با کیفیت بالا، باید به عوامل مهمی نظیر انتخاب بذر، خاک و کوددهی، مراقبت و مدیریت منابع آبی و قرارداد بستن با خریداران دقت کنید. همچنین ارزش های درمانی و دارویی بسیار زیاد این محصول باعث شده است پزشکان توصیه های زیادی برای مصرف این محصول با ارزش داشته باشند و سیر سیاه در وعده های غذایی مردم جایگاه ویژه ای داشته باشد و از آن بسیار استفاده کنند. اما با پیگیری همراه با مطالعه و آموزش، می توانید تبدیل به یک بازیکن موفق در این صنعت شوید در ادامه به بررسی بیشتری در مورد مزایای فروش سیر سیاه و نکات کلیدی برای تولید و صادرات آن میپردازیم. تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد.
همچنین درصورتی که قصد مطالعه بیشتر در این زمینه را دارید شما را به خواند مقاله سیر سیاه برای چی خوبه دعوت میکنم. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. در مقایسه با خرید های قبلی ازکیفیت خوبی برخورداره از غرفه دار محترم تشکر می کنم . تیم پشتیبانی آنید به صورت 24 ساعته در تمامی ساعات روز در جهت راهنمایی مشتریان گرامی، آماده مشاوره و راهنمایی می باشد. مجموعه آنید گروهی از جوانان پویا، با هدف ارتقاء سطح کیفیت زندگی خانواده های ایرانی و آینده ای بهتر برای کودکان سرزمین مان درکنارهم گرد آورده است.
۱- با خریداز فروشگاه بایادی، شما مستقیما از تولید کننده سیر سیاه خرید کرده اید و از این طریق با حذف واسطه ها، با قیمت کمتری این ماده غذایی فوق العاده را به دست آورده اید. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که برای چند هفته در شرایط کنترل شده کهنه شده است. در طی این فرآیند، حبههای سیر، سیاه میشوند و طعمی شیرین و طعمدار با رایحههایی از سرکه بالزامیک و تمر هندی ایجاد میکنند. فرآیند تخمیر همچنین بوی تند و طعم تند سیر خام را کاهش می دهد و آن را برای برخی افراد خوش طعم تر می کند.
با توجه به قیمت مناسب سیر سیاه بایادی، خرید اینترنتی و ارسال با پست پیشتاز خیلی به صرفه تر از خرید حضوری از برندهای وارداتی است. سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه، آلیسین کمتری دارد، اما آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید بیشتری دارد. همچنین سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد و اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. با مطالعه این مقاله، آمادگی لازم برای ورود به صنعت سیر سیاه صادراتی را خواهید داشت و باید توجه داشته باشید که موفقیت در این صنعت نیازمند بررسی دقیق بازار استراتژی های مناسب و تجربه می باشد. با مراعات این نکات و توجه به جزئیات صنعت، میتوانید به موفقیت در صنعت سیر سیاه صادراتی دست پیدا کنید اما توجه داشته باشید که موفقیت در این صنعت نیازمند آموزش و تجربه میباشد بنابراین برنامهریزی دقیق، تحقیق و دستیابی به اطلاعات مربوطه بسیار مهم است.
بسیاری از مردم از سیر سیاه در آشپزی خود استفاده می کنند تا به غذاهای خود عمق و پیچیدگی اضافه کنند. سیر سیاه صادراتی، یکی از محصولات ارگانیک و با کیفیت بسیار بالا است که از خواص بهداشتی و طعم منحصر به فرد آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. سیر سیاه به عنوان یک ضد اکسیدان قوی شناخته شده است و بهبود دهنده سیستم ایمنی بدن انسان می باشد. سیر سیاه صادراتی یک محصول ایده آل برای استفاده در آشپزی و پخت و پز می باشد. با توجه به طعم تند و ویژه ای که در غذاها به آن اضافه می شود، سیر سیاه می تواند به هر غذایی طعم و عطر منحصر به فردی ببخشد. در این مرکز، عرضه سیر سیاه تازه صادراتی با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت انجام می شود.
تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می کنند. کار راحتی نیست اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله ای پیدا می کند و رنگ حبه های آن سیاه می شود. همچنین دراثر فرآیند تولید، بوی تد سیر گرفته شده و طعم کمی شیرینی پیدا می کند. صنعت سیر سیاه صادراتی از سال های اخیر تاکنون با رشد چشمگیری مواجه شده است و این صنعت فرصتی برای کسب و کارها و کشاورزان فراهم می کند تا درآمد قابل توجهی را از فروش سیر سیاه به بازارهای بین المللی به دست آورند و در این مقاله، به تفصیل راهنمایی ارائه می کنیم که شما را با این صنعت جذاب و سودآور آشنا می سازد. در حالی که گزینههای ارزانتر ممکن است وسوسهانگیز باشند، ممکن است مانند انواع با کیفیت بالاتر، عمق طعم و مزایای سلامتی را ارائه ندهند. به دنبال تامین کنندگان معتبر باشید تا مطمئن شوید که ارزش خوبی برای پول خود دریافت می کنید.
سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد است که طعم مشخصی را ارائه می دهد و مزایای بالقوه سلامتی را ارائه می دهد و آن را به یک انتخاب محبوب هم برای آشپزهای خانگی و هم برای سرآشپزهای حرفه ای تبدیل می کند. البته ارزش درمانی این نوع سیر بر کسی پوشیده نیست که به همین دلیل منحصر به فرد روز به روز بر میزان متقاضیان آن در سطح گسترده ای افزوده گشته و توانسته خود را در لیست مواد غذایی خانوار به خوبی جای دهد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی بخورید یا آن را به همراه سایر غذاها مصرف کنید. برای اینکه از فواید و مزایای سیر سیاه بهره مند شوید باید آن را به صورت مستمر و روزانه مصرف کنید. مصرف موقت و گاه و بی گاه هر چند مفید است اما باعث کاهش اثرات مثبت سیر سیاه می شود (منبع). دکتر ارگانیک ایرانی، با هدف افزایش کمیت و کیفیت محصولات داخلی، فعالیت های خود را در زمینه فروش و صادرات انواع سیر و مشتقات آن آغاز کرد.
در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است. به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده محصولات کشاورزی (میوه و صیفیجات) برای هفته جاری ۶ تا ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد. مدیریت منابع آبی یکی از چالشهای مهم در تولید سیر سیاه است، زیرا این گیاه نیازهای آبی زیادی دارد و برای جلوگیری از هدررفت آب و مدیریت بهینه آب میتوانید از روشهای آبیاری قطرهای و تکنیکهای آبیاری بازده بالا استفاده کنید.
همچنین به نکات حیاتی دیگری نیز می پردازیم که برای موفقیت در صنعت سیر سیاه صادراتی باید به آنها توجه داشته باشید مثلاً متخصصان زیادی در این صنعت فعالیت می کنند و می توانید از تجربیات آنها بهره ببرید و نیاز است به تحقیقات بازار و شناخت مشتریان خود بپردازید تا بهترین راهکارها را برای بازاریابی و فروش پیدا کنید. سیر سیاه نسبت به سیر سفید دارای خواص و فواید بیشتری است و همین موضوع باعث شده است تا با وجود قیمت بالاتر این محصولات، علاقه مندان بسیار بیشتری نسبت به سیر سفید داشته باشد و مردم ترغیب به خرید انواع مختلف این محصولات شوند. در این مرکز، عرضه و فروش انواع سیر سیاه صادراتی با بالاترین کیفیت ممکن و قیمت بسیار مناسب در بازار های داخلی و صادراتی در حال انجام است.تمام تلاش این مرکز این است که این عرضه و فروش به صورت بدون واسطه انجام شود و این محصولات با قیمت اصلی به دست مصرف کننده برسد و از افزایش قیمت کاذب آن جلوگیری شود. سیر سیاه به دلیل طعم بینظیر و فواید بالقوه برای سلامتی محبوبیت دارد.فرآیند تخمیر به سیرسیاه طعم قدیمی منحصر به فردی نسبت به سیر خام می دهد. زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل ۴۰ روز است و بهترین دمای تخمیر ۷۰ درجه سانتی گراد. بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود.
این مجموعه با حمایت از گروه های توان بخشی در قسمت مونتاژ و بسته بندی مسیری زیبا را در پیش گرفته است. نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید.
سیر سیاه مشهد یک گیاه دارویی با خصوصیات منحصر به فردی است که از قدیمی ترین داروهای گیاهی استفاده می شود. این گیاه دارای طعم تند و بوی نفاذی است که در طب سنتی ایران به عنوان یکی از قوی ترین داروهای گیاهی برای تقویت سیستم ایمنی و درمان علائم سرماخوردگی و آنفولانزا مورد استفاده قرار می گیرد. سیر سیاه مشهد به عنوان یک ضدباکتریال و ضد ویروسی طبیعی شناخته شده است که از آثار درمانی بسیاری برخوردار است. این گیاه دارای مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های قوی است که به رویه بدن انرژی و تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. سیر سیاه همان سیر سفید است که تخمیر شده و ۴ تا ۵ برابر خواص درمانی بیشتری از سیر معمولی دارد!
چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید. سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد. شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید. اگر می خواهید با تهیه سیر سیاه خود آزمایش کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید.
سیر سیاه در دمای اتاق ۲ تا ۳ ماه بعد از تولید دوام می آورد و بعد از آن فاسد می شود یا کپک می زند. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی بخریم که از تاریخ انقضای آن مطمئن باشیم و بدانیم که سیر سیاه قبل از خرید در فریزر نگهداری میشده و فرصت کافی برای مصرف داشته باشیم. محصولات سیر سیاه که معمولا مدت زیادی در دست فروشنده های واسط در دمای اتاق نگهداری شده اند احتمالا یا سریع تر فاسد می شوند یا مواد نگهدارنده دارند که در مورد مصرف آن ها باید احتیاط کنیم. در نهایت،کنسرسیوم صادراتی لادومیرا با تیمی مجرب ، متشکل از کارشناسان حرفه ای و با سالها تجربه در زمینه تجارت داخلی و بازاریابی خارجی ، در سایت خود محصولات متنوع از جمله سیرسیاه را مستقیما از تولید کننده به قیمت کارخانه در دسترس خرده فروشان ، عمده فروشان و صادرکنندگان قرار داده است. معیارهای متفاوتی در بررسی کیفیت سیر سیاه تازه وجود دارد؛ در مرحله اول قیمت این محصول و کیفیت آن است که باید رنگ آن سیاه و براق باشد و حبه ها اندازه های یکسانی داشته باشند.
میتوانید آن را در سالادها، سوپها یا حتی با غذاهای گرم مانند پاستا و برنج ترکیب کنید. برای مثال املت سیر سیاه، پاستا سیر سیاه و پیتزا سیر سیاه از غذاهای خوشمزهای هستند که میتوانید سرو کنید. اعتقاد بر این است که فواید سیرسیاه برای سلامتی فراوان است از جمله خواص آنتی اکسیدانی، اثرات ضد التهابی و اثرات بالقوه کاهش کلسترول است. همچنین سرشار از اسیدهای آمینه است و به دلیل خواص بالقوه تقویت کننده سیستم ایمنی در طب سنتی استفاده شده است. قرارداد بستن با خریداران نیز امری ضروری است، زیرا با تضمین بازار فروش، میتوانید به طور مطمئن از تولید سیر سیاه درآمدزایی کنید و قرارداد بستن با خریداران محلی یا خارجی میتواند بازدهی شما را افزایش دهد.
مجموعه آنید سفارشات خود را طبق سیستم JIT ( تولید به هنگام سفارش) تهیه و توزیع می نماید، لذا هرگونه بی کیفیتی در محصول قابل ارجاع دادن می باشد. مجموعه آنید این تعهد را نسبت به تمامی مشتریان خویش داشته تا هر کس و به هر نحوی از محصولات این مجموعه ناراضی بود، با خاطری راحت بتواند محصول خریداری شده را مرجوع نماید. بعد از سفارش و پرداخت آن، در زمان یک تا سه روز بسته شما آماده شده و با پست پیشتاز به آدرس شما ارسال خواهد شد. بسته های ارسالی با پست پیشتاز معمولا بین دو تا سه روزه به دست مشتری می رسد. جهت حفظ اطمینان خاطر مشتریان گرامی در شرایط غیر اضطراری، امکان پرداخت درب منزل فراهم آمده تا با خیال آسوده تری محصولات را خریداری نمایید. به طور خلاصه برای پاسخ به این سوال که سیر سیاه برای چی خوبه، می توان موارد زیر را بیان کرد.
به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که سیر سیاه می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد. سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد. خاصیت ضد التهابی سیرسیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود.
اگر به دنبال محصولی طبیعی و مفید برای بهبود سلامت خود هستید، خرید سیر سیاه بهترین انتخاب است. سیر در دمای کنترل شده و در طول زمان تخمیر میشود تا به رنگ سیاه و طعم شیرینتر تبدیل گردد. خواص سیر سیاه نسبت به سیر سفید معمولی بیشتر است و تاثیرات مثبتی بر سلامت بدن از جمله تقویت سیستم ایمنی، کاهش فشار خون، و کمک به بهبود عملکرد قلب و عروق دارد.سیر سیاه لوآ، در 3 وزن 200،500 و 1000 گرمی بسته بندی شده است و شما میتوانید با توجه به مصرف خود محصول مورد نظر را انتخاب کنید. همچنین سیر سیاه صادراتی هم در وزن 200 گرم موجود است که به میزان کمی نسبت به سیر سیاه کیفیت بالاتری دارد. در نتیجه، مکانهای مختلفی برای تهیه سیر سیاه وجود دارد، از خردهفروشیهای آنلاین گرفته تا بازارهای کشاورزان محلی.
همچنین این محصول باید بوی تند و زننده سیر سفید را نداشته باشد و عطر دلنشینی داشته باشد. علاوه بر آن این سیرهای سیاه مزه شیرینی دارند که در مقایسه با سیرهای سفید بسیار متفاوت است. سیر سیاه را میتوان به راحتی به عنوان یک میانوعده سالم مصرف کرد یا در پخت و پز از آن استفاده کرد. طعم شیرین و ملایم آن، این محصول را به یک افزودنی عالی برای غذاهای مختلف تبدیل کرده است.
ایمالز اولین وبسایت مقایسه قیمت در ایران است.ایمالز جستجوگر کالا در بین فروشگاههای اینترنتی است، و به خریدار کمک میکند تمام انتخابهای خود را در یک جا مشاهده کرده و کالاها را با قیمت ارزانتری تهیه کند. همچنین این امر موجب خرید بهتر، ارزانتر و آگاهی از قیمت واقعی اجناس میشود.لازم به ذکر است که ایمالز فروشگاه اینترنتی نیست و تنها مرجعی برای جستجو، مقایسه و معرفی کالا و فروشگاههای اینترنتی می باشد. ممنون ازاطلاعات پرفایده شما.فکرمیکنم چنانچه توضیحات بیشتری پیرامون سیر سرسیاه ازجنبه خواص درمانی عنوان میکردید،جذابیت کاردراین حوضه رادوچندان میکرد.تشکر.پایداروموفق باشید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. در بازار میوههای وارداتی هم موز هر کیلو گرم ۱۳۸ تا ۱۶۵، نارگیل ۱۰۰ تا ۱۱۰، آناناس ۲۲۰ تا ۴۰۰ و گل کلم ۶۸ هزار تومان به فروش میرسد. هر کیلوگرم سیب زرد و قرمز ۳۵ تا ۹۷، لیمو شیرین ۶۹ تا ۷۹، پرتقال ۱۸ تا ۹۴، نارنگی ۶۹ تا ۹۸، گریپفروت ۳۵ تا ۳۹، به ۵۹.۸۰۰ تا ۸۴، انار ۶۹ تا ۱۲۸، گلابی ۹۸، توت فرنگی ۲۹۵ تا ۳۵۸ و کیوی ۱۲۸ تا ۱۸۸ هزار تومان است.
کنسرسیوم صادراتی لادومیرا با انتخاب بهترین تامین کننده این محصول بی نظیر را به بهترین قیمت ارائه می دهد. فروش وصادرات سیرسیاه در حال افزایش است زیرا رستوران ها، تولید کنندگان مواد غذایی و خرده فروشان بیشتری به دنبال ترکیب این ماده در محصولات خود هستند. سیرسیاه اغلب در غذاهای لذیذ، سس ها، مارینادها و حتی به عنوان یک میان وعده مستقل استفاده می شود. طعم شیرین و خوش طعم آن، آن را به یک ماده همه کاره تبدیل می کند که می تواند طعم غذاهای مختلف را افزایش دهد.